Habitació 13

Taverne

Moments de la pèrdua a l’alliberació.Un indret ple de dones.Com a visitants, atrets per aquest espai, l’ocupem, encallats i atrapats.Com a observador, forçat i guiat a servir.Despertar en un indret desconegut.Un procés de dol.

Fitxa artística

Direcció:Marie Gyselbrecht Creació i interpretació:Inma Asensio, Laia Duran, Roberto Gómez, Anna Hierro, Èlia López, Lorena Nogal i Marie Gyselbrecht**Marie Gyselbrecht substituirà a Inma Asensio degut al seu embaràs. Música:Raphaëlle Latini Il·luminació:Guillem Gelabert Acompanyament dramatúrgic:Jordi Oriol Mirada externa:Clàudia Brufau, Gabriela Carrizo, Frank Chartier i Riikka Laasko

Hoste

Marie Gyselbrecht

Marie Gyselbrecht (1983, Ghent) col·labora amb Peeping Tom des del 2008. Ha traballat en les creaciones MoederVader32 Rue Vandenbranden i A Louer de la companyia. Des de ben jove, la Marie ja va participar en les produccions de Alain Platel i Arne Sierens’ Allemaal Indiaan. El 1997 una de les seves peces va ser nominada a Best Belgian Dance Solo, un premi organitzat per Victoria i Alain Platel. Es va graduar a l’escola Salzburg Experimental Academy of Dance el 2005, i el 2004, va cofundadar el col·lectiu belga Collectiv.At. El primer espectacle del col·lectiu “Quien soy es” va guanyar el primer premi de Joves Artistes a Espanya. La Marie també té un gran interès en la fotografia, les instal·lacions i la performance. Actualment compagina la seva carrera com a intèrpret amb la de professora de ioga i dansa contemporània a De Ingang (Ghent), y regularment imparteix tallers de dansa i teatre a Bèlgica i altres països.