Habitació 7

L'infern dels amants cruels

"L'infern dels amants cruels" parteix de la història d'un dels protagonistes del Decameró, Nastagio degli Onesti, i concretament en com Botticelli va representar-la en les seves famoses quatre taules: amb diverses temporalitats foses en una mateixa imatge.El pintor reinaixentista va representar el relat de la vuitena novel·la de la cinquena jornada del Decameró de Boccaccio: "L'infern dels amants cruels". Es tracta de les viscissituts amoroses de Nastagio degli Onesti, un jove de Ravenna que no és correspost per la seva estimada. En una pineda, ell veu una dona perseguida per un genet que l'ataca i la mata. Però, ella s’aixeca immediatament, i la cacera infernal es repteix sense fi. Són fantasmes presos per una maledicció provocada pel rebuig de la noia cap al seu pretendent que es va acabar suïcidant. Nastagio creu que tal aparició pot ser-li útil: fa que la seva desdenyosa estimada la vegi, la qual cosa serveix perquè ella accedeixi a casar-se amb ell i formar un matrimoni feliç.

Fitxa artística

Realitzador, guió, postproducció d'imatge i so: Alejo LevisD.O.P: Pau CatalàAuxiliar de càmera foquista: Paula CapdevilaProducció: Isabel Bassas i Anna TaberneroAjudant de direcció: Cintia BallbéEstilisme: Alba MiquelMaquillatge: Sandra Martín DíazMúsica: “Llac" d'Ensemble TopogràficIntèrprets: Inma Asensio, Laia Duran, Roberto Gómez, Anna Hierro, Èlia López i Lorena NogalCavalls: Fede Valley-Barcelo, Ruth Aixemeni i Ahmed KazanDuració: 4 minuts

Hoste

Alejo Levis 

Director audiovisual de publicitat i ficció, guionista, dramaturg i director de teatre.Co-guionista del llargmetratge "14 days with Víctor”, Levis també ha treballat com a muntador de pel·lícules com "The Birthday”, d'Eugenio Mira. A la primavera del 2014 va estrenar "Todo parecía perfecto”, el seu primer llargmetratge com a director, seleccionada entre d'altres al Festival de Cinema de Màlaga. El seu segon llarg "No quiero perderte nunca" es va estrenar el juny del 2018 a tota Espanya, i va guanyar el premi especial del jurat del Festival de Cinema Català SOMCINEMA.Per teatre ha escrit i dirigit: "El tiempo inmòvil" (La Seca), "LifeSpoiler" juntament amb Marc Angelet (Sala Flyhard), o '"Immortal" amb Bruno Oro (Club Capítol).S’ha encarregat de la part audiovisual de tota mena d'espectacles. Destaquen "Sangre Lunar” de Xavier Albertí (Centro Dramático Nacional), "El Biògraf" (Sala Beckett), “Voyager" de Marc Angelet (TNC), ”Streptease” de Pere Faura o "Nit de Reis” de Pau Carrió (Grec 2017 i Teatre Lliure).