Col·lectiu Escènic

HOTEL

Hotel neix amb la voluntat de construir un punt de trobada que ens permeti habitar l’imaginari i el món d’altres creadors. El col·lectiu convida a artistes de diferents disciplines escèniques a crear i a dirigir-lo.

Qui som?

El personal d’Hotel ens vam formar juntes fins que ens vam graduar en dansa contemporània a l’Institut del Teatre el 2005. Des de llavors, hem pogut aprendre de diferents experiències artístiques, mestres i altres companys que ens han ajudat a créixer al llarg de més d’una dècada. A més a més de ser intèrprets, ens dediquem a la docència, assistim a directors i cultivem l’interès per altres vessants artístiques.Amb aquest bagatge ens volem transformar en el personal d’un hotel sense parets ni sostre on volem crear plegades i allotjar directors de diverses disciplines escèniques.


Laia Duran
Robert Gómez
Anna Hierro
Èlia López
Lorena Nogal


info@hotelescenic.com

Laia Duran


Creadora, professora de dansa i assistent de moviment. Professionalment ha treballat amb companyies com el Ballet Junior de Genève, Marina Mascarell, The Forsythe Company, Staatstheater Darmstadt, Ballet Mainz, Luzern Theater, Gross Dance Company, Satore Studio, Contrapunctus Danceport i Sommer Ballet. Darrerament ha col·laborat com a ballarina, actriu i assistent de moviment d’actors per directors de teatre com Àlex Rigola, Carlota Subirós i Oriol Pla. Des del 2012 forma part de la companyia La Veronal de Marcos Morau. La Laia té els estudis Superiors de Dansa en l'especialitat de Coreografia i Interpretació.

Rober Gómez


Rober ha treballat amb companyies com It Dansa, Bonachela Company, Galili Dance, Gelabert-Azzopardi, Staatstheater Oldenburg, Staatstheater Mainz, Cooperativa Maura Morales, Club Guy & Roni, La Veronal, i també amb Eulàlia Bergadà i Ariadna Montfort (Premis de Dansa Institut del Teatre 2015/2016). Com a repetidor ha treballat en la reposició de peces de Guy Weizman a la companyia Ballet Konzert Bern, i a l’Escola Superior d’Arts (AHK) d'Amsterdam. Rober també s’ha format en Ashtanga Ioga i la seva pedagogia, i actualment imparteix classes i tallers a Barcelona.

Anna Hierro


L’ Anna ha treballat com a intèrpret a It Dansa, Plan B Danza, Gelabert-Azzopardi, Eulàlia Bergadà, Electronic Performers (Oscar Sol), Ballet Contemporani de Bcn, Siberia-Paloma Muñoz, Cross Connection Ballet de Copenhaguen, Laia Santanach, Konic Thtr i amb la companyia La Veronal des de 2008 fins a l'actualitat. També com a intèrpret i assistent de moviment pels directors teatrals Àlex Rigola, Nao Albet & Marcel Borràs, Silvia Delagneau i Jordi Oriol. Des de 2014 desenvolupa el seu propi projecte de moviment i so, Ensemble Topogràfic, amb qui ha publicat dos discs i estrenat tres espectacles. L’Anna és llicenciada en Història de l’Art.

Èlia López


Professionalment ha treballat amb companyies com Sasha Waltz & Guests, Romeo Castellucci, Maura Morales, Toula Limnaios, Stopgap Dance Company, Gustavo Ramirez, Lanònima Imperial, La Veronal, Gelabert-Azzopardi, Àlex Rigola i Els Comediants. Ha format part de molts altres projectes independents com a intèrpret i assistent de moviment. L’Èlia també s’ha format extensament com a professora de ioga a l’escola Sivananda de l’Índia i Dharma Ioga de Nova York, així com en dietètica i nutrició natural i esportiva.

Lorena Nogal


Des de 2008 forma part de l’equip artístic de La Veronal, companyia amb la qual treballa d’assistent de coreografia i ballarina, treballant tant en coreografies pròpies de la companyia com en creacions externes com: Compañía Nacional de Danza, Scapino Ballet, Carte Blanche, Norrdans, Skånes Dansteater, GöteborgsOperans Danskompani i Beijing Dance Theater. Lorena també ha treballat amb altres companyies com Gelabert-Azzopardi, Lanònima Imperial i Plan B Danza. A més a més, ha creat els seus propis treballs amb els quals ha obtingut premis en certàmens coreogràfics nacionals. El 2016 va ser distingida com a millor ballarina en els premis de la crítica de Catalunya.


Amb qui hem col·laborat?

Creadors:Quim Bigas, Marie Gyselbrecht, Alejo Levis, ATRESBANDES (Mònica Almirall, Miquel Segovia i Albert Pérez) i Lisi Estaras Fotografia i vídeo:Luca Aimi, Noemí Elías Bascuñana, Àlex Font, Luís San Andrés i Jofre Moreno Amb la col·laboració de:Guim Espelt, Hervé Guerrisi, Clàudia Brufau i Inma Asensio Amb el suport de:NunArt, Centre Cívic de la Barceloneta, Estruch Fàbrica de Creació, Teatre Nacional de Catalunya, Sala Hiroshima, Festival Sismògraf, SAT! Sant Andreu, Fàbrica de Creació Fabra i Coats, Mercat de les Flors i Temporada Alta